F.A.Q.

Waarom een event voor controllers?

Als controllers zijn we nog steeds geneigd ons vooral te focussen op cijfers, techniek en de ratio. Maar dat is een doodlopende weg. De echte controller van de toekomst beschikt over heel andere vaardigheden en kwaliteiten. En die ontwikkelen we niet vanzelf.

In vacatures, vakbladen en trainingsprogramma’s gaat het tegenwoordig regelmatig over de ‘controller van de toekomst’. Daarmee bedoelen we dan meestal iemand die alles weet van big data, robotisering, fintech en risicomanagement. Als je daarmee volledig up-to-date bent, heb je als controller de toekomst, is de gedachte. Maar klopt dat wel?

Het goede nieuws is: alle kennis die we nodig hebben, is er al. Er is een wereld aan inzichten beschikbaar vanuit onder andere de organisatiepsychologie, neurologie en sociologie: meer dan genoeg om de effectiviteit van control enorm te vergroten. Al die inzichten kunnen we zo inzetten in ons vakgebied.

Als we nu geen stappen gaan zetten, hebben we binnen ons vakgebied binnenkort een groot probleem; en de organisaties waarvoor we werken ook.
Laten we samen de uitdaging aangaan. Laten we de blinde vlek in ons vakgebied binnentrekken en ons samen ongemakkelijk gaan voelen. Dat vraagt moed. Maar dán kunnen we pas echt van elkaar gaan leren. En in ons vak de beweging op gang brengen naar de échte controllers van de toekomst.

Waarom heet het event Below the surface?

We gaan ons 12 uur lang onderdompelen in De Oude Suikerfabriek in Groningen. Vanuit verschillende perspectieven gaan we kijken naar de Controller van de Toekomst:

  • Economie
  • Filosofie
  • Antropologie
  • Biologie

We beloven een uniek event waar cross overs tussen verschillende wetenschappelijke disciplines worden verkend en ontwikkeld.

Voor wie is Below the surface?

Voor controllers, CFO’s en andere mensen met interesse in het controllersvak.

Wat gebeurt er na Below the Surface?

Deelnemers die behoefte hebben aan een vervolg, kunnen participeren in een intervisiegroep, waarin we aan de hand van casuïstiek gaan verbinden en verdiepen.

Wat zijn de kosten voor dit event?

De kosten zijn opgebouwd uit eventkosten en een catering arrangement. De prijs bedraagt €595,-. 

Hoe kom ik bij De Suiker?

Het monumentale fabrieksgebouw van de Suikerunie bevindt zich naast de Ringweg Groningen (Laan 1940-1945), en is ongeveer tien minuten fietsen van zowel het Centraal Station als de Grote Markt.

Bezoekadres: Suikerlaan 10, Groningen

Navigatie ingang parkeerterrein: 53°12’40.6″N 6°32’36.9″E

Er is oneindig veel parkeerruimte.

Is het event toegankelijk voor minder validen?

Ja, er is een lift en het hele gebouw is rolstoelvriendelijk. 

Wat gebeurt er als ik mijn deelname of die van mijn team wil annuleren?

Annulering van uw inschrijving voor het event kan uitsluitend per e-mail. Daarbij geldt de onderstaande terugbetalingsregeling.

  • Bij annulering tot 8 weken voor aanvang van het event ben je alleen €100,- administratiekosten verschuldigd.
  • Bij annulering van 8 tot 4 weken voor aanvang van het event ben je 50% van het inschrijfgeld verschuldigd, plus €100,- administratiekosten.
  • Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van het event ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

Hoe zit het met mijn ticket en betaling als gevolg van de nieuwe datum?

In principe blijft je ticket gewoon geldig en zien we je graag op de nieuwe datum.

Mocht u verhinderd zijn op de nieuwe datum of niet meer willen deelnemen, dan kun je (in afwijking op de annuleringsvoorwaarden) tot 12 weken voor aanvang kosteloos annuleren.

Toegangsregels

We houden ons te allen tijde aan de RIVM-richtlijnen.
Onze verwachting is dat de 1,5 meter-regel niet zal gelden voor ons event. Ongeveer 10 dagen voor aanvang ontvang je een email met de laatste informatie, waarin we ook aangeven wat dit praktisch gaat betekenen. Het vertonen van een volledig vaccinatiebewijs of een negatieve PCR-test is daarbij mogelijk een voorwaarde tot deelname.